Slutet på dag 2 i Finland

Ja vi kom fram till Sanna som bor utanför Åbo efter en liten felkörning.
Det var ingenting mot det jag och Lena varit med om på våra resor :=)
Så den här resan har varit väldigt lugn och stillsam. vi har inte mött på några byoriginal (eller jo på kyrkogården där sambons mamma bor så träffade vi på en som ser likadan ut nu som för 40 år sen... Lite spookie..)
Men annars en väldigt lugn och trivsam resa. Ingen påfyllning av vatten mitt på Autobahn, ingen felkörning i 3 timmar i Brysselringen, vi har inte hittat en stad med samma namn som en annan stad som vi inte visste fanns, ingen poliseskort, som sagt lugnt och trivsamt :=)

Så vi kom fram välbehållna till Sanna och släppte ut Eliska som kände igen sej när det var ett par km kvar och då förväntansfullt började att pipa.
På en gång när vi släppt ut Max och Eliska så började de leka och busa och Max hoppade upp på Eliska rätt många gånger men var som en del andra killar lite för ivrig så när han hade sansat sej lite så gick det som smort och det blev en hängning igen på ca 17 min....Det känns väldigt, väldigt bra..

Efteråt så åkte vi till McDonalds och käkade. De hade en milkshake med två smaker som var jättegod: päron/choklad. De hade även loakrits/vanilj men det var lite för vågat för mej... hahhahahaha

Sen åkte vi hem till Sanna igen och fick lite fika innan vi gick och la oss. Hon är helt underbar min vän Sanna och hennes man. Så otroligt generösa och vänliga människor som man nästan inte tror att de finns....

Ps. Det blir inga bilder härifrån för Sannas internet är så segt :=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0