Fler testpilotförsök, nu hemmabio

Ja jag kämpar och kämpar för att försöka bli utvald som testpilot men det verkar inte som att de vill att gamla kärringar ska få testa nymodigheter! :=)

Det som jag har hakat på nu är ett hemmabiosystem. Här kan ni se mer om det:

http://smartsontestpilot.se/lg-homecinema/bli-testpilot/


Håll tummarna att det blir min tur för en enda gångs skull....

God Jul om vi inte ses här innan dess....

Ha en bra fortsättning på kvällen

Ditt och datt

Jag fortsätter väl med att blogga när jag nu har fått upp farten lite... :)

Idag så ringde min läkare och väckte mej. Jag ska nu få prova en annan sorts morfin som räcker i 12 timmar så då trodde han att jag skulle bli lite mindre trött så det låter ju hur bra som helst.
Jag är så otroligt glad och tacksam att jag har en läkare som jag litar på och som förstår hur det är att ha det som jag har det.... Gullehan....

Annars så har jag väl inte gjort så mycket idag. Flyttat på hundmaten som Pekka hade ställt in i Leos rum men nu är de i ett annat rum :) Ibland så känns det bara som att man flyttar omkring saker men det blir ju så tills man har hittat "rätt plats" för allting.

Jag har även fortsatt med att leta länkar till frallor på hemsidan så det går sakta men säkert framåt.

Nu kommer snart Pekka hem med Leo så det blir väl inte så mycket gjort i helgen mer än att vara med Leo förstås :)

Ha en fortsatt trevlig fredag och en riktigt trevlig helg om jag inte får nåt att skriva om :)

kramelikram

Tollarvalpar och andra valpar

Hmm jag glömmer ju bort att blogga här när man skriver så mycket på fejjan...

Men ett sammandrag kommer här.

Gioia är dräktig! Heureka! Det var så otroligt skönt när veterinären sa att han såg många valpar i Gioias mage.
Jag har bra valpköpare och det känns också väldigt bra!
Nu är det bara att hålla tummarna att allt ska gå bra under tiden.
En av mina vänner trodde att hennes tik skulle valpa men det kom inga valpar för de hade absorberats...:(
Så tråkigt för hon hade också gjort ett ultraljud....

Förra helgen var vi ner till Hundmässan, det som tidigare kallades Stora Stockholm. Vi som åkte ner var jag, Pekka, Kina och Harry-Lena.
Hundarna vi hade med oss var Eliska, Elektra och Tonic.

Vi började med att lämna av Eliska på VikingLine eftersom att hon skulle hämtas av Sanna och förhoppningsvis få en kull valpar i Finland innan hon kommer tillbaka!

Sen åkte vi till Lenas pappas lägenhet som han är så himla snäll och lånar ut till oss när vi har vägarna förbi Stockholm.

På lördagen så var det då dax för Elektra att visa upp sej i vänstervarv. Eftersom att jag har så mycket värk i min axel så tänkte jag inte chansa nu när det var en vinnarutställning. Det var nämligen NORDV -11.
Så Lena fick visa Elektra och det gick hur bra som helst.
Elektra är ju en Excellenta i ringen och jag tror att vem som helst skulle kunna visa henne och det skulle gå bra. Hon gillar verkligen att visa upp sej och ser drottninglik ut.
Kritiken var bra men hon var för tjock och det visste jag. Oturligt nog så hade hon tjuvat mat några dagar innan vi skulle åka men vi satsar glatt på Salzburg i stället.
Hon fick att hon visades "tipp-topp" och det blir man ju glad av! Hon fick EXC och vann klassen så jag är mer än nöjd. De var 4 ökl tikar varav 2 fick VG och 2 fick EXC.
Stort GRATTIS till Majsan och Wilja som blev BIR och NORDV -11. Vet inte om jag kommer ihåg rätt men jag tror att det var 6e eller 7e gången de stod som nr 2 när det gäller en titel! Då är man ännu mer värda att vinna!

Sen gick vi och kollade på frallorna. Camilla var i telefonen och herre min je den människan kunde ta igen vilka som visade hundarna genom att jag sa vilka kläder de hade... hahhahaha
Camilla är en störtskön tjej. Hon ville att jag skulle hälsa till hennes polare Nathalie som var rödhårig. Det var ju inte bara en tjej i den ringen eller runt omkring om man säger så men jag är ju inte riktigt frisk i huvudet heller utan jag gick fram till en rödhårig tjej som var inne i ringen och frågade om hon hette Nathalie.
Tyvärr gjorde hon inte det men hon visste vem jag menade och talade snällt om att hon var i frallornas rasstånd så då gick vi dit och surrade med henne.
Hon var verkligen hur trevlig som helst och det var som Pekka sa: nog kunde man se att de två är kompisar, Samma stil på dem :)

På söndgen var det Tonics tur. Där var det konkurrens minsann. 89 tollare anmälda. Jag tror att det var 12 eller 15 championhanar. Agneta Cardell som dömde var hård och visste vad hon ville ha. Väldigt många VG var det men några EXC blev det förutom championhanarna. Tonic blev oplacerad men fick i alla fall EXC så det var vi mer än nöjda med eftersom att han inte var i päls. Stort GRATTIS till Star som blev BIR och NORDV -11.

Pekka gick iväg och kollade på engelska bulldogarna och då fick jag reda på nåt jag inte hade haft en aning om. De går upp på en ramp så de behöver man inte lyfta upp på ett bord... Smidigt....
Pekka blev glad över att få se så många bulldoggar.

När vi sen åkte hem så råkade vår resväska hamna hos Lena och hennes åka hit upp. Känns som en väldigt onödig utgift så här före jul och jag satt kvar i bilen så de hade kunnat fråga vilken väska som var Lenas men gjort är gjort.
Det som ställde till det för mej var att förutom att datorn var där (blev avprogrammerad några dagar) var att min stora medicinlåda var där så jag fick inte i mej de mediciner jag ska på flera dagar.
Shit vad jag hade ont. Kunde knappt gå uppför vår inomhus trappa....
För Lena var det minst lika dåligt för hon hade det mesta som hon behöver i sin vardag i sin väska.

Som tur är så har jag ju världens snällaste föräldrar så de åkte in med Lenas väska till bussgods och de lovade att hon skulle ha den på morgonen efter i Gävle kl 7 och det stämde.
När Lena lämnade in min väska så sa dem att den skulle komma hit dagen efter men den kom inte förrän på önsdagen...

Blir man förvånad? Nope inte när jag är inblandad....

Förra veckan så fick Pekka reda på att han blivit utvald att testa en trådlös hemtelefon. Passar oss väldigt bra eftersom att den ena av de två som vi har är helt slut på batterier. Ska bli spännande.....

Idag så fick jag mail om en GPS men inte att jag blivit utvald bara att jag kunde skicka in så det är gjort så håll tummarna att jag blir utvald. Men jag tror inte att man får behålla GPS:en men det skulle vara skoj att testa en som är mer avancerad.

Mer hundar....

Efter sju sorger och åtta berövelser så löste det sej till sist för vår lilla ryska fralla vart hon skulle vara tills hon kommer hit.
Pekka har fått en rysk fransk bulldog av sin mamma i lite för tidig 50 års present. Så himla coolt.
Jag hade ju tänkt köpa en pappis när jag fyllde 50 men det blev inte så eftersom att jag alltid är så otålig så nu blev det i stället så att jag nästan var klar med mina pappisar när jag fyllde 50 :=)

Beyonce som hon heter kommer från en topp uppfödare i Ryssland och hon är den första från kennel A'vigdors som kommer till Sverige! Känns otroligt spännande.
Inget av det här hade varit möjligt utan Camilla på kennel Thunder Road i Boden.
Så vi ska ha samarbete eftersom att jag inte tror att vi vill börja med att föda upp frallor, Inte som det känns nu i alla fall :=)

Och precis när det var klart med Beyonce så valpade Fendi hos Camilla och hon fick 2 skäcktikar. Camilla hade sagt innan att hon skulle behålla nästan alla själv så därför var det liten sannolikhet att vi skulle få någon därifrån.
Men när jag sa lite i förbigående att vi kunde ta en skäcktik på foder så tyckte Camilla att det var en strålande idé. Hon frågade om jag skulle kolla med Pekka först men jag sa att jag tror att han tycker att det är ok med en fralla till och mycket riktigt så blev han först lite chockad (märkligt... NÄ!) men sen upprymd.


Lite svårt att ibland fatta hur mycket hans liv har ändrat sej sen han blev ihop med en galen uppfödare.
Förut så åkte han inte iväg så ofta på saker.
Nu har han varit och hälsat på sin mamma 3 gånger i Finland, varit till Stockholm jag tror att det är 3 gånger det också, varit med om att importera 3 hundar på ett halvår (Elvin corgi från Nederländerna, Geisha corgi från Frankrike och Beyonce fransk bulldog från Ryssland)
Det är ju även bokat och klart att vi ska åka ner till Österrike i maj på WDS. Ska bli hur skoj som helst. Det är även planerat att vi ska åka till Karis i Finland och ställa ut eftersom att Pekkas mamma bor där..


Ja det här var väl ett sammandrag på det viktigaste som hänt oss på slutet....

Ha det så bra så hörs vi av om ett tag igen

Visst ja, God Jul och Gott Nytt År om jag glömmer bort att blogga igen hahahahhahaha
kramiz
Carina

Ps. Eftersom att det är mer ordning och reda på Camilla än på mej så har hon redan bestämt vad som ska bli våra kläder på utställningarna när vi ska visa frallorna i grupperna. Tänk om mina vlapköpare också skulle vara lika fogliga? Hahahahhahaha
Kul ska det bli i alla fall......

Testpilot

Kan det vara så att oturen börjar att vända nu?
Hoppas det.....
Jag kollade precis mailen och fick se att jag hade fått en chans att ansöka om att testa nya TomTom genom Smartson
http://smartsontestpilot.se/tomtom1005/bli-testpilot/

Skulle ju vara hur bra som helst. Vi har ju redan nu en TomTom som jag tror att Pekka gillar mer än mej ibland :)

Den vi har är ju inte så jätteavancerad men har ändå hjälpt oss otroligt mycket både i Finland, Stockholm och hela vägen ner till Paris i somras.
En annan bra grej är ju att man missar ju inga fartkameror om man har den på för då råmar vår som en ko! :)

Håll tummarna att vi blir utvalda att testa men risken är väl att då blir man väl sugen på att byta upp sej tills vi ska till Österrike i maj :)

Guten Aben mina vänner....

RSS 2.0