Finland 111103

Finland 111103

 

Båtresan gick bara bra men jag kunde inte sova så mycket på grund av värken i axeln L

Det var så tunna kuddar att det blev fel vinkel för mej.

 

När vi skulle gå till bilen på bildäck så gick det inte att gå dit eftersom att det stod en massa långtradare precis utanför dörren till bildäck. Så då fick vi gå en lång omväg för att ta oss till bilen. Pappan i en bil bredvid oss blev väldigt upprörd och det kan jag förstå.
Han menade att de hade ju kunnat göra ett uppehåll mellan lastbilarna på några ställen så att man hade kunnat gå emellan.

 

Det gick ju bra och bilen startade (PHU!!! Hade ju varit mindre skojigt om den inte startat när vi skulle av båten, men som sagt nu gick det hur bra som helst J)

 

Vi körde genom Åbo och mot Karis och där gick allt bara finemang. Pekkas mamma blev jätteglad att se oss men framför allt att träffa hundarna. Hon älskar verkligen hundar och det är så trevligt att höra och se hur hon lyser upp…..

 

Vi åkte iväg och handlade lite och sen gjorde Pekka en god middag. När vi var och handlade så var vi in till Varuboden och skulle se om de hade kvar de där dyra marängerna. En gång förut när vi var här så hade de specialmaränger som kostade ca 115:- för ca 6 maränger. Vi tänkte ta et kort på hur de såg ut men tyvärr så fanns de inte kvar….
Men däremot så hade de nåt som heter Berlinermunkar som såg jättegoda ut. Men vi köpte inget sånt.

Pekka tyckte att jag skulle prova nåt finskt att käka så vi köpte finska köttpiroger med kött och ris inuti som vi ska käka senare. Ska bli spännande. Men de var billiga. Jag tror att de kostade ca 10:- för 4 st J

 

På kvällen så filmade vi farmor när hon berättade olika saker och sånt är ju alltid roligt att ha kvar J

 

Ha en fortsatt trevlig dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0