WDS 120514

Ja nu är vi äntligen på väg på Salzburg och allt annat vi ska hinna med på vår resa.

Pekka började med att skjutsa Leo på dagis och sen så kom han hem och vi packade bilen klar med allt som ska med. Linn ska få några halsband som är alldeles för stora för våra hundar och Meta ska få några saker och så en kasse tidningar till Lena.
Det ser ut som att vi aldrig kommer att komma hem igen när man ser bilen hahhahaha
Jag har en resväska och Pekka har mellanstorleken och hundarna den minsta, stålbur, mat till hundarna, bärbara datorn, lite godis att ha på resan, Kilroys väska och papper och resten vet jag inte riktigt vad det är.

Vi hade tänkkt åka vid 9.30-10 men klockan blev 10.45 innan vi kom iväg.

Resan gick bra men det är som segt innan man kommer till Sundsvall. Linn tyckte att vi skulle köra Valbo/Sala men TomTom tyckte Uppsala så Pekka valde TomTom och där var det en massa vägarbeten men vi kom fram till slut i alla fall till Skara när klockan var närmare 20.
Hundarna har uppfört sej exemplariskt hela vägen och bara legat och sovit. Pekka var ibland orolig att vi hade glömt att ta med dem alla ;)

Vi hade stämt träff på busstationen i Skara där vi mötte Kilroys matte Emelie. Hon blev så glad när hon fick se sin Kilroy efter alla veckorna han har vairt hos oss.
Emelie är ju syster till Michelle som har Kiitos och Hippie så de var också med och det var hur skoj som helst att se dem båda två.
Hippie påminde väldigt mycket om Eliska i huvudet men en storlek mindre och Kiitos var söt som socker, precis som när vi lämnade bort henne.
Så nu hoppas vi att det inte händer nåt mer för nu har det verkligen varit nog med elände för Michelle och Sebastian.....

Linn ringde och guidade oss till Kaplangatan där hon bor med Emelie. De har en jättetrevlig lägenhet och de är så snälla att vi får sova här. Linn hade gjort lasagne som var hur god som helst som vi fick när vi kom.

Nike är ju Nike så hon blev ju lite småtokig när vi kom och skulle styra upp allting men det är ju tur att hon är snäll med tanke på hur stor hon är :)

Efter att vi hade käkat så åkte vi på en guidad tur med Linn runt Skara. Det är en jättefin gammal stad och jag tror att jag skulle trivas här. Många fina hus och byggnader och vi fick även se var Bert Karlsson bor.

När vi kom hem igen så satt vi och pratade en stund och sen precis innan Pekka skulle lägga sej och sova på luftmadrassen så satte sej Beyonce och pinkade.... Suck... Så det är precis som vi har trott även hemma att det är hon som är den skyldiga...

En tillbaka blick på annat som hänt.....

I går så blev Texas HP BIR och BIS-4 på sin första utställning på SSRK. Så roligt och stort GRATTIS till Hanna.

Theo har fått ännu en titel i rallylydnad så jättestort GRATTIS till han och duktiga matten Tina.

Det blev inget av importen från Tjeckien så nu bor Tyna uppe hos Amanda i Harads och ska heta Dimma.

Ha en helt underbar dag
Carina, Pekka och hundarna

Kommentarer
Postat av: Amanda och Dimma

Stort lycka till på resan och på WDS, håller tummarna att allt går bra :D

2012-05-15 @ 15:59:26
Postat av: Carina och Pekka

Du är snäll du Amanda som skriver en kommentar <3

Nu är vi i alla fall hemma igen och snart börjar nya äventyr :=)

2012-05-27 @ 23:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0