WDS 120517

Vi vaknade hos Meta och hon hade dukat upp en jättegod frukost. Så det var jättegott. Vi hade bestämt att vi skulle åka så tidigt som möjligt men så blev det inte ;)

Vi tog några bilder på Elektra och hennes son Gandalf och sen åkte vi mot Salzburg.

Resan gick jättebra tills vi kom in i Tyskland där det var en massa köer så det kändes mindre bra eftersom att vi skulle checka in före kl 21.

Pekka stod på rätt så bra och hade emellanåt riktig blyfot. Tror att han som mest körde 170km/tim utan att han tyckte att det  gick fort eftersom  att vi ändå blev  omkörda ;)

Lena och Jonathan var tvungna att stanna men vi tänkte att vi kör på så kanske nån av oss hinner fram i tid.

Vi var också tvungna att stanna och det går mycket tid då. Vi tankade, rastade hundar och gick på toa. Sen var det bara att försöka köra ikapp tiden igen men det gick hyfsat bra för enligt TomTom så skulle vi vara i Gollingen där Gaesthauset låg 20.45 och han som hade han om det skulle vara där till klockan 21.

Vi kom fram till Salzburg och blev hänförda av hur vackert det var med alperna som var runt omkring byn. Så otroligt vackert. Hänförande var det närmaste ord jag kan  komma på.

Men TomTom lurade oss än en gång så även om vi var i rätt by så hittade han inte till rätt boende. Vi körde fram och tillbaka och tiden gick och jag började bli orolig att vi inte skulle få sova i en säng den här natten. Så jag gick till ett hus och frågade om de visste var Hotel Sunkler låg. Det var en ung tjej som såg ut som att hon såg ringaren i Notre Dame eller nåt (och jag är väl inte så långt därifrån numera J) men hon sa att vi hade kört lite fel så vi åkte upp och körde som hon sa och det var helt fel …..Suck….

Tiden gick och Sundberg blev mer och mer stressad så Pekka fick lov att ringa till Herr Sunkler och han var snäll och sa att det var öppet så det var bara  att gå in där. Så himla skönt och medan vi hade strulat på så hade Lena och Jonathan kommit rätt på en gång. Så orättvist att Garmin var så mycket bättre än TomTom  ;)

Så det var bara att börja bära in all packning och alla hundar men det gick bra.

Rummet var otroligt mysigt, fint och fräscht och väldigt prisvärt. 210 Euro för tre personer/tre nätter. Nu var ju Jonathan även med så han  blev lite insmugglad ;)

Sen gjorde vi inte så mycket mer den kvällen än att försöka koppla upp oss på nätet men det var inte det enklaste eftersom att det var så långsamt. Det gick inte med min  dator men för Jonathan gick  det bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0