WDS 120521

 

Ibland så känns det lite som att bilåkningen aldrig tar slut nån gång. Men när man börjar att bli lite less så dyker det upp nånting bra så att man blir glad igen.
Jag är otroligt glad att det har gått så himla bra att åka så många mil i bilen med Pekka utan att det har blivit nåt tjafs om nånting. Allt har flutit på så himla bra och han har varit romantisk och omtänksam och gullig.

Idag så kom vi fram till Meta senare än vad vi hade tänkt men eftersom att det varit så otroligt varmt, 30 grader, så har vi stannat ofta och rastat hundarna och gett dem vatten och kollat att fläkten har fungerat.

Meta blev glad över corgiskylten vi hade köpt på WDS. Det var iof en brindle men de hade sålt den som var BLM dagen innan L.

Vi åkte iväg och handlade med Meta. Det blev en ny affär som var som Kvantum ungefär med massor av utbud. Pekka är ungefär som jag och Lena var första gången att man förstår inte riktigt det här med att man kan köpa starksprit i affären. Ändå så var det inte riktigt så i den här butiken för de hade en affär i affären med starksprit.
Meta visade Pekka på en lokal whiskey som hette nåt med Frieser, som var lite dyrare men det var ett litet destelleri så det var ändå billigt omman jämför med svenska Mackmyra.


Vi hade bara varit hos Meta en kort stund så kom Renni och hämtade Elektra. Vi pratade lite om hur hon är och så och att hon kan ”voffa” om hon vill ha uppmärksamhet.
Ja följde med till bilen och Elektra hoppade in som om ingenting hade hänt och efter några kindpussar så åkte de iväg.

Meta gjorde en lasagne som var nyttig med nån grönsak i (kan ha varit spenat) men det kändes inte så mycket så det gick bra att käka J
Det var jättegott och vi var jättehungriga och som tack för att Meta är så snäll så betalade vi såklart maten när vi handlade på affären.
Meta sa också att om det varit hennes hane så hade vi inte behövt betala nåt för parningen men jag är inte van sånt utan att man betalar för det man vill ha så det är inte mer med det.
Det är i alla fall skoj att Renni vill ha en tik efter Elektra om allt går bra och att hon blir dräktig.

På kvällen så satt vi och pratade mer hund och jag fick en tröja av Meta J Hon är verkligen världens snällaste och jag sa till henne att jag är så glad att vi är vänner och hon kände också så. J

När vi var till henne förra gången innan vi åkte till Salzburg så fick jag ett skrin med en corgi på, hon har verkligen hur mycket som helst med corgi så det är så skoj att se hur de är överallt.

Pekka satt sen och tog några whiskey med Metas man medan vi satt och pratade och sen var det till att gå och lägga sen för att orka med morgondagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0