WDS 120523

 

När Pekka provade att starta bilen nu på morgonen så startade den utan problem. Herre gud vilken lycka. Så antagligen så var det samma problem men lite värre som jag och Lena hade med den i Holland förra året. Då startade den efter att vi hade låtit den kallna väldigt länge.
Jag sov när Pekka åkte iväg och vaknade till lite och det var skönt att vara på väg igen men jag hade verkligen skitont efter att inte tagit min medicin varken på kvällen eller morgonen.

Pekka var snäll och stannade på en mack och köpte en macka och varm choklad och letade fram morfinet åt mej och jag hade ju citodonet i handväskan så efter ett tag så kändes det bättre.

Vi åkte vidare och hamnade i Danmark och nu har Pekka vilat en stund i skuggan med hundarna och jag har åter tagit på mej stödstrumporna som jag struntade i att ta på mej igår eftersom att jag hade shorts på mej men fötterna och benen var väldigt svullna i morse så nu är det stödstrumpor på igen J

Nu är det Ullared som är nästa mål men vi har ingen brådska eftersom att vi har inga tider att passa längre och det känns otroligt skönt.

Nu är vi i ett soligt Sverige. Det är ca 8 mil kvar till Ullared och jag har talat med både Linn och Elin så allt är klart inför kvällen och em. Efter Ullared så ska vi åka till Elin och käka middag och fika och sen åker vi till Linn och sover. Linn berättade att hon fått jobb i Mullsjö så då kan Elin och hon träna ihop J

Jag tror att jag gör slut med TomTom snart! Jag menar hur svårt kan det vara att hitta till GeKås????
Jag gav Pekka adressen och han matade in den och vart hamnade vi?
I ett bostadsområde inne i Falkenberg! Suck och suck igen och vi har verkligen inte tid att hålla på med en massa felkörningar eftersom att vi redan har så ont om tid.
Men det var bara att bita ihop och köra vidare och den här gången så var det jag som programmerade TomTom och självklart hittade jag till shoppingens Mecka!

Det sista Pekka sa var: köp inte så mycket för det kommer inte att rymmas….
Det blev inte riktigt så och ändå så skyndade jag mej så mycket jag bara kunde där inne.
Men det blev en stor shoppingbag full och så en påse till Linn och Nike som tack för att vi får sova här så jag hoppas att de blir glada.

Nu var det bara att skynda oss till Elin som skulle bjuda på mat. Vi körde inte fel så det gick hyfsat bra att hitta även om vi trodde att vi var ute i ingenstanslandet ett tag.
Men till slut så kom vi fram till Elin och deras fina ställe. Ett jättetrevligt och fint hus med en kanonfin trädgård. Vi fick jättegodmat men vi fick vara oartiga och säga att vi hinner bara äta och prata en timme sen måste vi åka till Linn innan de skulle låsaporten och gå och lägga sej. En del måste ju även jobba för brödfödan har jag hört ;)
Men Elin var lika trevlig IRL som i telefon så jag hoppas att det blir Elektravalpar så att hon kan ha en på foder J

Sen var det dags att åka igen. Nu mot Skara. Det lustiga är att Linn tycker att Skara är en liten håla men vi kör alltid fel där. Så även den här gången. Linn bara skrattade och gick för att möta oss så att vi inte skulle köra fel igen.

Jag hoppas och tror att hon blev glad åt det hon och Nike fick av oss för att hon är snäll och låter oss bo här.

Det var skoj att få internet igen så jag la ut det jag skrivit i bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0